Best Selling Products

ART – Pantaloni medicali stretch pentru femei

70 lei

Mișcări libere, flexibilitate și o stare de bine în pantalonii medicali stretch. Materialul e făcut din 97% bumbac și 3% elastan perfecți pentru zilele în care trebuie să te dai peste cap.

Modelul are 7 variante de culori.

DOLL – Uniformă medicală cu bluză cambrată și pantalon pentru femei

105 lei

Această uniformă medicală, din poplin, este croită special pentru femeile active ce își doresc să se simtă bine și să arate bine atât în clinică cât și în cabinet.

Modelul are 25 variante de culori.

KULT – Uniformă medicală cu pantaloni pentru femei

95 lei

Uniformă medicală pentru femei, din poplin cu un croi plăcut și șnur de jur-împrejur, menit pentru confortul tău când alți factori trebuie să îți definească mișcările.

Modelul are 25 variante de culori

ART – Pantaloni medicali clasici pentru femei

50 lei

Simte-te în largul tău, îmbracă-te cu încredere în pantalonii medicali clasici, din poplin. Modelul are elastic la spate și  șnur circular în talie ca tu să te simți și arăți bine.

Modelul are 6 variante de culori.

ACTIVA – Sarafan medical

80 lei

Încearcă ceva diferit, sarafanul medical Activa din poplin, poate înlocui cu mare succes un costum medical întreg, oferindu-ți lejeritate în mișcări și complimentându-ți silueta în acealași timp.Inchiderea se face la spate cu fermoar ascuns.

Modelul are 9 variante de culori.

DOLL – Bluză medicală cambrată cu capse pentru femei

65 lei

Aceasta uniforma medicala, din poplin este croita special pentru femeile active ce isi doresc sa se simta bine si sa arate bine atat in clinica cat si in cabinet.

TIPO – Bonetă medicală pentru femei

20 lei

Boneta medicală pentru femei este un accesoriu necesar dar alegerea lui personalizată poate să îți reprezinte stilul personal. Bonetele noastre sunt din poplin și se pot închide fie cu șnur, fie tip bandana. Tu în ce culoare zambesti azi?

KULT – Uniformă medicală cu pantaloni pentru bărbați

95 lei

Uniformă medicală pentru bărbaţi, din poplin cu un croi plăcut, menit pentru confortul tău când alți factori trebuie să îți definească mișcările.

Modelul are 16 variante de culori.

KULT – Bluză medicală clasică pentru femei

50 lei

Mergi la sigur cu modelul de bluză medicală clasică cu guler în V și îmbrăcare pe cap. Este croită atent din poplin și e potrivită pentru femei.Măsurile mici vin cu șnururi laterale ce permit cambrarea dacă e dorită.

Modelul are 6 variante de culori.

SPRINT – Uniformă medicală cu bluză cambrată și pantalon pentru femei

105 lei

Această uniformă medicală, din poplin, este croită special pentru femeile active ce își doresc să se simtă bine și să arate bine atât în clinică cât și în cabinet.

Modelul are 11 variante de culori.

KULT – Uniformă medicală cu pantalon pentru stomatologi femei

105 lei

Cu zâmbetul la înaintare, costumele medicale dedicate stomatologilor sunt confortabile,usor de purtat si au un imprimeu simpatic pe buzunarul de la piept.

Modelul are 24 variante de culori.

NORA – Halat medical jachetă cu capse

70 lei

Halatul medical scurt Nora are un croi clasic ce îi permite să fie purtat atât ca halat cât și ca top. Are rever și se închide frontal cu capse.

Pentru produse personalizate Femina, cum ar fi: masuri, culori, modele care nu se pot comanda din shop, se poate face comanda la oferte grup, cantitatea minima solicitata porneste de la 3 buc. (aceiasi culoare si acelasi model). Produsele trebuie achitate in avans si nu pot fi returnate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *