corespondenta-marimi

Masuri si detalii tehnice

_____

Tabel corespondente femei

XXS36
XS38
S40
M42
L44
XL46
XXL48

Tabel corespondente barbati

S46
M48
L50
XL52
XXL54

Produsele noastre sunt croite cu atenție în funcție de nevoile tale, pentru a-ți oferi maximul de confort și încredere! Cu acest lucru în minte am hotărât să folosim 3 tipuri de țesături în produsele noastre.

Produsele marca fMedical sunt marca iregistrata si sunt desene industriale protejate.
Va rugam sa urmariti elementele de siguranta, respectiv etichetele din interior si eticheta tesuta pentru a fi sigur ca nu cumparati produse contrafacute. Produsele fMedical le puteti achizitiona doar din magazinul online si/sau showroomul din B-dul Lascar Catargiu nr. 16

1

POPLIN

Pentru majoritatea uniformelor noastre folosim o tesatura naturala 65% Bumbac si 35% Celofibra tip Bumbac care este un inlocuitor al bumbacului facut in conditii optime de protejare a mediului.

Tesatura are o grosime de 165 gr/ml si 24 variante culori. Fibra este naturala, culorile sunt bine fixate si raspund excelent la uzura. Nu se decoloreaza, estimam ca la spalari de 3 ori pe saptamana, culoarea ramane conservata timp de 7 ani, aratand ca noua. Nu transpiri in ea si nu prinde in timp miros de vechi.

ATENȚIE!
Se spala la 40 grade cu detergent usor fara clor.

2

STRECH

Această țesătură este disponibilă în 5 variante de culoare și e folosită mai ales pentru produsele în care mobilitatea este esențială (vezi pantalonii stretch). Țesătură de interior 180gr/ml. Culoarea este bine fixată și în condiții de utilizare normală nu iese la spălare!

ATENȚIE!
Materialul se va contracta cu maxim 2% la fiecare spălare dar își revine la purtare.
Țesătura stretch se spală conform etichetei, la 40 de grade!
Produsele colorate nu trebuie expuse la clor!

3

POLAR

Acest material este dedicat produselor noastre speciale pentru sezonul rece (halate de iarnă, jachete, etc). Țesătura este disponibilă în 5 variante de culoare!

Țesătura din exterior are grosime de 270gr/ml la halate și veste de polar și de 320gr/ml pentru jachete de polar.
Aceste produse sunt călduroase, nu se scămoșează și se usucă repede, iar la spălare, nu intră la apă!

ATENȚIE!
Se spală conform etichetei la 60 de grade!
Produsele colorate nu trebuie expuse la clor!