Cum îmi îngrijesc corect uniforma Femina Medical
Blogul Femina

Cum îmi îngrijesc corect uniforma Femina Medical

Am petrecut peste 20 de ani în care am testat materiale, cusături și tehnologii pentru a ne perfecționa uniformele Femina Medical și pentru a-ți oferi cea mai bună calitate a îmbrăcămintei medicale.

Țesăturile folosite pentru crearea scrub-urilor Femina Medical sunt alese cu multă atenție, fiind special create pentru îmbrăcămintea de uz sanitar de interior și pentru a te simți confortabil în interiorul clinicii, când ești mereu în mișcare, fără a-ți fi mult prea cald și fără a folosi materiale sintetice.

Știm că, în meseria ta, durabilitatea și rezistența sunt criterii care definesc profesionalismul. Și pentru că ne dorim să te bucuri de uniforma ta preferată cât mai mult timp, am întărit cusăturile în zonele de uzură, precum umeri și tur.

În procesul creării uniformei perfecte pentru tine, croiul, modelul și culorile au un rol definitoriu și ne ghidăm după standardele design-ului medical internațional.

Folosim Poplin, o țesătură 65% BBC cu 35% Celo tip BBC cu o greutate de 165 gr/ml pentru uniformele de tip clasic, iar pentru cele stretch 97% BBC și 3% elasten, greutate de 195 gr/ml.

Acesoriile, fermoarele, dar și capsele utilizate sunt, de asemenea, la standarde europene ridicate pentru a mulțumi chiar și cele mai exigente stiluri.

Pentru a te bucura cât mai mult timp de uniforma ta Femina Medical, îți lăsăm câteva recomandări de îngrijire a acesteia:

  • Selectează programul normal al mașinii de spălat, ca în cazul spălării obișnuite: atât pentru țesătura stretch, cât și pentru cea clasică, temperatura ideală de spălare este de 40ºC pentru a întreține intensitatea culorilor în timp, dar și calitatea materialului. Astfel, uniforma ta poate arăta ca nouă și după 5 ani de purtare în care o speli de 3 ori pe săptămână.
  •  Pentru a păstra intactă tehnologia materialului, nu utiliza clor sau balsam.
  •  Poți lăsa uniforma la uscat pe un umeraș sau o poți călca foarte ușor și își menține forma pe parcursul întregii zile.

În situații excepționale precum cea a pandemiei actuale, este recomandat să manevrezi cu grijă și responsabilitate îmbrăcămintea expusă, fără să o scuturi și să o speli de îndată pentru a elimina orice risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *