cum sa faci fata cu brio turei de noapte
Blogul Femina

Cum să faci față cu brio turei de noapte

Tura de noapte poate fi destul de grea, cum bine știi. Dar cu un somn bun înainte și câteva tips & tricks în mâneca scrub-ului Femina Medical vei putea trece cu brio peste toate gărzile din săptămână.

1. Prinde cât de mult somn poți

Cu o noapte înainte de prima tură, încearcă să stai treaz cât de mult poți. Când termini job-ul, culcă-te cât de repede și fixează-ți o oră la care să te trezești, intervalul 08:00 – 02:00 poate fi o soluție.

 

2. Hidratare, hidratare, hidratare

Primul lucru pe care trebuie să-l faci după ce te-ai trezit este să bei un pahar mare cu apă. Te ajută să scapi de ”mahmureala” de după gardă. De asemenea este și modul perfect de a-ți începe ziua, mai ales că în timpul turelor este atât de greu să prinzi un moment de respiro și să te hidratezi.

 

3. 3, 2, 1, mișcare!

Poate fi destul de dificil să îți găsești energia și motivația să faci mișcare după o săptămână încărcată, dar încearcă să faci sport înainte să intri în tură. Vei fi mult mai energic, chiar dacă uneori ai timp doar pentru o plimbare mai alertă sau câteva exerciții ușoare. Corpul tău îți va fi recunoscător!

 

4. Ești ceea ce mănânci

Ceea ce mănânci în timpul turei este foarte important. Cu cât mănânci mai sănătos, variat, precum fructe și legume de sezon, cu atât te simți mai bine pe timpul nopții. Minimizează consumul de alimente mai puțin sănătoase și vei avea mai multă energie pe durata gărzii. Poți chiar să ai mereu la îndemână un snack sănătos.

 

5. Fii fashion! Poartă-ți scrub-ul cu stil

Scrub-urile pe care le porți contează. Și contează foarte mult. Nimic nu face o gardă mai lungă decât un scrub incomfortabil, care te ține, te strânge și simți că ”pocnește”.
Alege un scrub stretch din 97% bumbac și 3% elastan. Atât pantalonii stretch Femina Medical, cât și bluzele sunt moderne, comfortabile și le găsești într-o varietate de modele.
Nu uita să ai la tine și o jachetă, serile pot fi destul de răcoaroase în spital.

P.S. Îți poți lua mai multe seturi de uniforme medicale la tine să te schimbi ori de câte ori simți nevoia. N-ai vrea să alergi între ture după o uniformă curată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *