Despre noi

DESPRE NOI

_____

Suntem aici pentru a-ți lua o grijă din listă și a-ți oferi uniforme medicale cu standarde de calitate ridicate, materiale foarte bune și modele variate. Ca tu să simți confortul natural, lucrăm cu materiale din bumbac 100% (97% bumbac în cazul țesăturii stretch).

Avem în vedere nevoile specifice ale profesiei medicale și încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru toate nevoile vestimentare din spitale, clinici, cabinete medicale, săli de operații, laboratoare, cabinete de cosmetică și masaj.

Ne descurcăm de minune încă din 1999 cu toate cerințele vestimentare ale personalului medical, oferind game variate de modele și culori. Produsele noastre sunt la preț de producător și pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor analize și încercări puse în practică, astfel încât suntem la înalțimea standardelor europene și a cerințelor domeniului. Uniformele noastre medicale sunt menite să te ajute să fii tu, să te simți bine și să îți confirmi încă o dată rolul important pe care îl ocupi.

Design-ul modei medicale

_____

Procesul de proiectare a unei uniforme medicale este unul de durată. Modelele trebuie să fie pe cât de vizual plăcute, pe atât de ușor de îmbrăcat și comode. Mădălina gândește, discută cu echipa, testează și retușează fiecare model. Chiar și cele mai clasice dintre modelele disponibile pe FMedical au avut o evoluție de perpetuă îmbunătățire.

Dacă ai timp, scrie-ne și tu un mesaj despre cum am putea să îți oferim o uniform medical care să răspundă mai bine nevoilor tale.

Fă cunoștință cu echipa noastră

_____

Mădălina – Creatoarea conceptului FMedical, ea gândește modelele, le testează și le perfecționează.
Coordonează producția și are grijă, cât de des poate, ca fiecare client să plece încântat de experiența în magazin.

Angi – Face magazinul să pară acasă, are grijă ca tu să te simți bine, confortabil și să găsești ceea ce cauți când vine vorba despre îmbrăcăminte medicală.

Experiența din showroom

_____

Te așteptăm cu încredere la noi, pentru a-ți găsi următoarea uniformă medicală preferată. Suntem aici pentru a te sfătui, a te ajuta și a-ți recomanda, cu răbdare, hainele care te vor îmbrățișa cu încredere.

În cazul în care optezi pentru comanda online, departamentul vânzări te va contacta pentru a stabili detaliile comenzii și a se asigura că vei primi exact ceea ce îți dorești. Apoi, cu mâini dibace, îți vor împacheta comanda și o vor trimite numaidecât, ca să ajungă la tine în cel mai scurt timp!

Comandă cu încredere!

Produsele marca Femina Medical sunt proprietatea firmei FEMINA MEDICAL STIL SRL, CUI 37409285, J40/5447/18.04.2017, sediu social Bucuresti, str. Giuseppe Garibaldi nr. 24, camera 1, scara B, etaj 2, punct de lucru Str. Ion Campineanu 31, sector 1, București.