Misiunea noastra

Suntem aici pentru a-ti lua o grija din lista si a-ti oferi uniforme medicale cu standarde de calitate ridicate, materiale foarte bune si modele variate. Ca tu sa simti confortul natural, lucram cu materiale din bumbac 100% (97% bumbac in cazul tesaturii stretch).

Avem in vedere nevoile specifice ale profesiei medicale si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru toate nevoile vestimentare din spitale, clinici, cabinete medicale, sali de operatii, laboratoare, cabinete de cosmetica si masaj.

Ne descurcam de minune inca din 1999 cu toate cerintele vestimentare ale personalului medical, oferind game variate de modele si culori. Produsele noastre sunt la pret de producator si pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor analize si incercari puse in practica, astfel incat suntem la inaltimea standardelor europene si a cerintelor domeniului. Uniformele noastre medicale sunt menite sa te ajute sa fii tu, sa te simti bine si sa iti confirmi inca o data rolul important pe care îl ocupi.

Design-ul modei medicale

Procesul de proiectare a unei uniforme medicale este unul de durata. Modelele trebuie sa fie pe cat de vizual placute, pe atat de usor de imbracat si comode. Madalina gandeste, discuta cu echipa, testeaza si retuseaza fiecare model. Chiar si cele mai clasice dintre modelele disponibile pe Femina Medical au avut o evolutie de perpetua imbunatatire.

Daca ai timp, scrie-ne si tu un mesaj despre cum am putea sa iti oferim o uniform medical care sa raspunda mai bine nevoilor tale.

REDEFINING STYLE

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer galley of type and scrambled.

Took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently.