Featured Products

Works exactly the same as recent products but displays products which have been set as “featured”. In this example, the shortcode is saying show 12 featured products in 4 columns.

RIVIERA – halat medical pentru bărbați

75.00 lei

Halat medical clasic, simplu, cu manecă lungă, din 100% bumbac, potrivit bărbaţilor. Modelul este versatil mergând bine atât cu uniforma medicală cât și cu haine de oraș.

NORA – halat medical jachetă cu capse

65.00 lei

Halatul medical scurt Nora are un croi clasic ce îi permite să fie purtat atât ca halat cât și ca top. Are rever și se închide frontal cu capse.

MIA – halat jachetă cu capse

65.00 lei

Tunica medicală Mia îți oferă o atitudine de profesionalism prin liniile clare, talia cambrată și gulerul înalt. Cele 3 buznare sunt perfecte pentru zile lungi și aglomerate în care nu trebuie să-ți scape nimic.

KULT – uniformă medicală cu pantaloni pentru bărbați

85.00 lei

Uniformă medicală pentru bărbaţi, din 100% bumbac cu un croi plăcut, menit pentru confortul tău când alți factori trebuie să îți definească mișcările.

Modelul are 14 variante de culori.

BOND – tunică medicală cu capse

65.00 lei

O tunică medicală versatilă disponibilă și în variante cu inserții colorate sau colorată cu totul, îți dă comoditatea mișcării și confort în timpul unui program activ.

Modelul are 4 variante de culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *