Featured Products

Works exactly the same as recent products but displays products which have been set as “featured”. In this example, the shortcode is saying show 12 featured products in 4 columns.

TARA – jachetă medicală chimono

65.00 lei

Jacheta medicală chimono îți permite să îți ajustezi ținuta și să controlezi cu lejeritate cât de strans vrei să o porți. Are mânecă scurtă, e din 100% bumbac și vine într-o singură mărime universală.

KULT Rings – bluză medicală imprimeuri pentru bărbați

65.00 lei

Kult e modelul de bluză medicală clasică cu guler în V și îmbrăcare pe cap, este preferata barbaților datorită linilor simple și a materialului de calitate.

Doll – uniformă medicala cu bluza cambrată si pantalon pentru stomatologi femei

105.00 lei

Costumele medicale cu bluza cambrata si pantalon sunt feminine si confortabile in acelasi timp au un dintisor simpatic pe buzunarul de la piept pentru a aduce mai multe zambete pacientilor.

Modelul are 20 variante de culori.

105.00 lei Selectează opțiuni

COMO – Tricou polo manecă scurtă cu dințișor pentru bărbați

65.00 lei

Confort și libertate de mișcare într-un tricou colorat, barbatesc, personalizat special pentru stomatologi, cu un dințișor simpatic.

ART – Pantaloni medicali stretch pentru femei

65.00 lei

Mișcări libere, flexibilitate și o stare de bine în pantalonii medicali stretch. Materialul e făcut din 97% bumbac și 3% elastan perfecți pentru zilele în care trebuie să te dai peste cap.

Modelul are 7 variante de culori.

ART – Pantaloni medicali stretch pentru bărbați

65.00 lei

Pantalonii medicali stretch din 97% bumbac și 3% elastan sunt ideali pentru a susține orice mișcare dinamică, a-ți da confort natural și flexibilitate atunci când ai cea mai mare nevoie.

Modelul are 6 variante de culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *