Blogul Femina

In laboratorul Femina Medical

Mădălina Luca este creierul și sufletul Femina Medical. Știe ce și cum se poartă în materie de uniforme medicale, ce îi trebuie unui cadru medical ca să se simtă și confortabil și elegant. Are idei, e dinamică, dar știe și să asculte și să perfecționeze lucrurile astfel încât de la Femina Medical să pleci cu ceva diferit decât de la alte firme de profil. Iată, deci, pe parcursul a patru episoade ce este, ce nu este și de ce e ALTFEL Femina Medical.

Credeați că numai spitalul sau cabinetul în care lucrați au un laborator? Ei bine, și la Femina Medical lucrurile sunt la fel de bine măsurate, analizate. Ba chiar testate pe propria piele….

Cum se fac hainele la firma voastră?

Am în cap un model și o rog pe doamna Viorica de la croit să facă un prototip pe măsura mea. Eu sunt prima care îl testez. Stau cu el îmbrăcată cel puţin două-trei zile ca să văd dacă e purtabil, dacă nu mă ţine bluza, dacă pot să fac mișcări. Am tot timpul în minte că oamenii stau în aceste uniforme cum stau ceilalți în hainele de stradă. Trebuie să fie și comode, să poată să facă și mișcări, mai ales că unii trebuie să facă manevre de urgenţă, iar în asemenea momente trebuie să aibă deplină libertate de mișcare. Încerc să fac și fitness îmbrăcată în uniformă. Modelul doll cu capse, care este modelul cel mai bine vândut îl îmbunătăţim de vreo 5 ani. De-abia acum aș putea spune că l-am terminat, că sunt mulţumită și de cum arată, cum îmbracă, și de cum te simţi în el.

Deci modelele suportă modificări și în funcţie de feed back?

Bineînţeles. De exemplu, la început am prevăzut sarafanele cu capse pe spate. Le-am vândut foarte bine, dar anul următor, o clientă ne-a rugat să facem pentru clinica ei sarafane prinse la spate cu nasturi. Am fost curioasă să aflu de ce preferă așa. Mi-a explicat că, la anumite mișcări, capsele se desfac. Ei bine, după ce am stat o zi întreagă îmbrăcată într-un sarafan cambrat cu capse am înțeles că avea dreptate. Și acum sarafanul, pentru că nasturii nu erau chiar estetici, este prevăzut cu fermoar, l-am adaptat. Și încă ne mai gândim, pentru că sunt persoane care spun că e greu să te îmbraci cu fermoar la spate, ne mai gândim la o variantă și mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *