O vară colorată, la cabinet, feminamedical.ro
Blogul Femina

O vară colorată, la cabinet

Acum că vara e aici, mai călduroasă ca niciodată, e timpul să arunci o privire în garderoba ta medicală și să faci o triere. De la uniformele medicale mai groase, pentru sezonul rece, pe care le poți depozita, până la cele pentru sezonul cald, dar care fie nu îți mai plac, fie nu se mai potrivesc stilului tău.

Oricare ar fi motivul pentru care dorești să faci o schimbare în garderobă, noi ne-am pregătit cu o varietate de modele, culori și croiuri, gândite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale: confort îndelungat și calitate premium.

Așa că, alege-ți uniforma Femina Medical potrivită și bucură-te de:

Zile colorate

Roz, verde mentă, gri metal, albastru safir, turcoaz, liliac sau parma? Chiar tangerine.

Tu decizi ce culoare are ziua ta. Cu noi, poate fi în peste 20 de culori. Toate vesele și pline de viață. Ca tu să ai mereu #goodvibes și zâmbetul pe buze, chiar și când vizitele par că nu se mai termină și ziua abia a început.

Gărzi vesele

Gărzile în uniforma preferată trec mai ușor. Mai ales când îți înveselești outfit-ul cu o bluză cu imprimeurile favorite: flori, inimioare, capse, prăjiturele, tool-uri medicale, chiar animăluțele și păsările preferate. Doar, doar să îți aducă un #goodmood!

Te asigurăm că sunt desene exclusive, unice și înregistrate, ca tu să le porți cu încredere și stil.

Momente de calitate

Din poplin sau stretch, scrub-urile Femina Medical sunt gândite pentru confortul tău în fiecare moment când ești la job. Pentru zilele când trebuie să fii mereu în formă, alege uniformele stretch, care îți oferă libertate de mișcare și care îți permit să lucrezi în voie. Pentru acelea în care îți dorești un look mai puțin sporty și mai mult spre casual, elegant, alege oricare model Femina Medical din poplin, în care te vei bucura de același confort și vei atrage toate privirile.

Profil, față, poză! Fashion Medical

Cambrate sau lejere? Croiul Femina Medical este gândit să te avantajeze din orice unghi.

Cu linii clare, guler înalt, cu sau fără fermoare, detaliile stau la baza unui design modern pe care îl poți purta fără griji atât în sala de operație, cât și în timpul celor mai importante conferințe.

Nu am uitat nici de buzunarele încăpătoare cât să-ți încapă tot ce ai nevoie pentru zilele lungi și aglomerate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *