Poartă uniforma care te avantajează! feminamedical.ro
Blogul Femina

Poartă uniforma care te avantajează!

Acel moment când stilul vestimentar influențează stilul cognitiv

Încă din 2012, cercetătorii au analizat conceptul denumit ”cognitivul îmbrăcămintei”, definindu-l în raport cu influența sistematică pe care o are modul în care te îmbraci asupra proceselor psihologice.

Așadar, au analizat cum ”îți comunică” ceea ce porți și nu ce comunici tu prin ceea ce porți. Și cum te simți în tot acest proces.

Cercetătorii au oferit halate albe tuturor participanților, o parte știind că sunt uniforme medicale și o parte halate de pictor. Toți au avut același task de îndeplinit, însă cei care știau că poartă o uniformă medicală l-au îndeplinit cu mai multă responsabilitate și atenție. Rezultatele au arătat că acțiunile lor au putut fi influențate de îmbrăcămintea purtată.

 

Îmbrăcămintea are un impact important asupra modului în care gândești

Stilul vestimentar contribuie, desigur, la încrederea în sine și, mai mult, transmite un mesaj altora dar mai ales ție. Un studiu realizat de o echipă de psihologi de la Universitățile din California, Northridge și Columbia arată că un stil vestimentar profesional devoltă gândirea abstractă și o perspectivă mai largă asupra a ceea ce ne înconjoară.

Așa că ți-am pregătit o varietate de modele, culori și stiluri pentru uniformele care se potrivesc garderobei tale medicale. De la pantaloni, bluze medicale și tricouri polo de purtat cu jachetele Femina Medical, până la veste, halate și acum NOILE uniforme medical STRETCH din 97% bumbac și 3% elastan.

Îmbrăcămintea are un impact important asupra modului în care gândești, feminamedical.ro

Ce spune uniforma despre tine

Se spune că prima impresie se formează în aproximativ 7 secunde, iar o uniformă pătată, largă, cu imperfecțiuni nu va lăsa o impresie ușor de uitat de către pacienți.

Uniformele medicale curate și îngrijite sunt un must pentru garderoba oricărui profesionist pentru că, deseori, judecăm după aparență la prima vedere și nu în funcție de skill-uri și pregătire profesională.

Ceilalți pot percepe scrub-urile și uniformele pe care le îmbraci drept cartea ta de vizită și o reflexie a ceea ce reprezinți, a ceea ce crezi și cine ești.

Așa că, învață cum îți poți alege scrub-ul Femina Medical potrivit și cum îl poți îngriji corect ca să îl păstrezi în cea mai bună formă pentru un timp îndelungat.

Amintește-ți că stilul și confortul rămân primordiale și că garderoba medicală poate influența mulți factori importanți la locul de muncă, de la modul în care abordezi deciziile până la modul în care te concentrezi asupra unei sarcini. A fi atent la modul în care te îmbraci este un pas bun pentru a avea mai multă încredere în tine, în a-ți atinge obiectivele și a fi in charge de deciziile pe care le iei.

Așadar, fii prezent! Întreaga lume este o scenă.

Te așteptăm pe https://feminamedical.ro/ sau în magazinul nostru fizic de pe  Lascăr Catargiu nr. 16, ap. 6. Poti comanda si telefonic la numarul – 0722202222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *