Recent Products

Lists recent products – useful on the homepage. The ‘per_page’ shortcode determines how many products to show on the page and the columns attribute controls how many columns wide the products should be before wrapping.

VITAL – Jachetă medicală polar pentru femei

80 lei

Ai prea multe pe cap ca să te mai gândești și la frig, încearcă o jachetă medicală, din polar, moale și plăcută la atingere pentru a-ți menține căldură și a lucra cu spor chiar și în sezonul rece. Jacheta cambrata, cu cusaturi pe spate.

VITAL – Jachetă medicală polar pentru bărbați

80 lei

Ai prea multe pe cap ca să te mai gândești și la frig, încearcă o jachetă medicală, din polar, moale și plăcută la atingere pentru a-ți menține căldură și a lucra cu spor chiar și în sezonul rece.

TIPO – Bonetă medicală pentru femei

15 lei

Boneta medicală pentru femei este un accesoriu necesar dar alegerea lui personalizată poate să îți reprezinte stilul personal. Bonetele noastre sunt din 100% bumbac și se pot închide fie cu șnur, fie tip bandana. Tu în ce culoare zambesti azi?

TIPO – Bonetă medicală pentru bărbați

15 lei

Boneta medicală pentru bărbați este un accesoriu necesar dar alegerea lui personalizată poate să îți reprezinte stilul personal. Bonetele noastre sunt din 100% bumbac și se pot închide fie cu șnur, fie tip bandana. Tu în ce culoare zambesti azi?

TARA – Jachetă medicală chimono

65 lei

Jacheta medicală chimono îți permite să îți ajustezi ținuta și să controlezi cu lejeritate cât de strans vrei să o porți. Are mânecă scurtă, e din 100% bumbac și vine într-o singură mărime universală.

SPRINT – Uniformă medicală cu bluză cambrată și pantaloni pentru stomatologi femei

110 lei

Modelul de uniforma medicala feminin pentru medici stomatologi: SPRINT este nou, imprimat cu un dintisor simpatic si cu totul special. Bluza este cambrata, are 3 buzunare pentru zile ocupate (doua in laterale si unul la piept) si se inchide cu fermoar la spate!
Uniforma medicala Sprint este din 100% bumbac, este formata din pantaloni medicali si bluza medicala cambrata cu un dintisor simpatic imprimat pe buzunar.

SPRINT – Uniformă medicală cu bluză cambrată și pantalon pentru femei

100 lei

Această uniformă medicală, din 100% bumbac, este croită special pentru femeile active ce își doresc să se simtă bine și să arate bine atât în clinică cât și în cabinet.

Modelul are 10 variante de culori.

SPRINT – Bluză medicală cambrată pentru femei stomatologi

75 lei

Cu un dintisor simpatic pe buzunarul de la piept, aceasta bluza medicala este un model special pentru femeile active ce isi doresc sa se simta bine in clinica sau cabinet.

SPRINT – Bluză medicală cambrată pentru femei

65 lei

Aceasta uniforma medicala, din 100% bumbac este croita special pentru femeile active ce isi doresc sa se simta bine si sa arate bine atat in clinica cat si in cabinet.

Saboți medicali Voicu

100 lei

Pentru că statul în picioare nu este un sport plăcut, picioarele tale merită răsfățate. Saboții medicali Voicu cu talpă ortopedică sunt făcuți din piele atât pe interior cât și pe exterior și conferă confort și stabilitate pentru zile lungi.

Saboți medicali Iulia

100 lei

Când vine vorba despre stat mult în picioare, o pereche potrivită de saboți medicali poate preveni mult din durerea rezultată. Saboții medicali Iulia sunt confortabili și conferă stabilitatea pentru zilele lungi.

Saboți medicali cu imprimeuri cu fluturi

110 lei

Înviorează-ți pașii cu o pereche de saboți medicali cu talpă ortopedică! Fii comodă pe tot parcursul zilelor lungi de stat în picioare și bucură-te de fluturași colorați la fiecare pas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *