Recent Products

Lists recent products – useful on the homepage. The ‘per_page’ shortcode determines how many products to show on the page and the columns attribute controls how many columns wide the products should be before wrapping.

VITAL – Jachetă medicală Polar pentru femei

75.00 lei

Ai prea multe pe cap ca să te mai gândești și la frig, încearcă o jachetă medicală, din polar, moale și plăcută la atingere pentru a-ți menține căldură și a lucra cu spor chiar și în sezonul rece. Jacheta cambrata, cu cusaturi pe spate.

VITAL – Jachetă medicală Polar pentru bărbați

75.00 lei

Ai prea multe pe cap ca să te mai gândești și la frig, încearcă o jachetă medicală, din polar, moale și plăcută la atingere pentru a-ți menține căldură și a lucra cu spor chiar și în sezonul rece.

TIPO – Bonetă medicală pentru femei

15.00 lei

Boneta medicală pentru femei este un accesoriu necesar dar alegerea lui personalizată poate să îți reprezinte stilul personal. Bonetele noastre sunt din 100% bumbac și se pot închide fie cu șnur, fie tip bandana. Tu în ce culoare zambesti azi?

TIPO – Bonetă medicală pentru bărbați

15.00 lei

Boneta medicală pentru bărbați este un accesoriu necesar dar alegerea lui personalizată poate să îți reprezinte stilul personal. Bonetele noastre sunt din 100% bumbac și se pot închide fie cu șnur, fie tip bandana. Tu în ce culoare zambesti azi?

Tipo – boneta medicala imprimata pentru femei

20.00 lei

Incearca o boneta medicala imprimata, pentru femei! Joaca-te cu forme si culori pentru a-ti inveseli ziua si a-ti personaliza stilul. Bonetele sunt din 100% bumbac si au fie inchidere cu snur, fie tip bandana. Alege una dintre variantele: doggy, hearts, rings, toys si flowers.

Tipo – boneta medicala imprimata pentru barbati

20.00 lei

Doar pentru ca e obligatorie nu insemna ca nu poate fi in stilul tau. Ce zici de o boneta medicala imprimata, pentru barbati! Poti sa alegi unul dintre cele patru imprimeuri si doua tipuri de inchidere, toate din 100% bumbac.

TARA – jachetă medicală chimono

65.00 lei

Jacheta medicală chimono îți permite să îți ajustezi ținuta și să controlezi cu lejeritate cât de strans vrei să o porți. Are mânecă scurtă, e din 100% bumbac și vine într-o singură mărime universală.

Sprint –uniforma medicala cu bluza cambrata si pantalon pentru stomatologi femei

100.00 lei

Modelul de uniforma medicala feminine pentru medici stomatologi: SPRINT este nou, imprimat cu un dintisor simpatic si cu totul special. Bluza este cambrata, are 3 buzunare pentru zile ocupate (doua in laterale si unul la piept) si se inchide cu fermoar la spate!
Uniforma medicala Sprint este din 100% bumbac, este formata din pantaloni medicali si bluza medicala cambrata cu un dintisor simpatic imprimat pe buzunar.

100.00 lei Selectează opțiuni

Sprint Hearts – bluza medicala cambrata cu fermoar si imprimeu pentru femei

65.00 lei

E momentul pentru ceva nou! Garderoba ta medicala merita un refresh iar bluza medicala SPRINT este un raspuns bun. Ca sa arati si sa te simti bine, modelul este cambrat si se inchide cu fermoar la spate. Are 3 buzunare, doua in laterale si unul la piept.

Sprint Flowers – bluza medicala cambrata cu fermoar si imprimeu pentru femei

65.00 lei

E momentul pentru ceva nou! Garderoba ta medicala merita un refresh iar bluza medicala SPRINT este un raspuns bun. Ca sa arati si sa te simti bine, modelul este cambrat si se inchide cu fermoar la spate. Are 3 buzunare, doua in laterale si unul la piept.

SPRINT – uniformă medicală cu bluza cambrata si pantalon pentru femei

90.00 lei

Această uniformă medicală, din 100% bumbac, este croită special pentru femeile active ce își doresc să se simtă bine și să arate bine atât în clinică cât și în cabinet.

Modelul are 10 variante de culori.

SPRINT – bluză medicală cambrată pentru femei

65.00 lei

Aceasta uniforma medicala, din 100% bumbac este croita special pentru femeile active ce isi doresc sa se simta bine si sa arate bine atat in clinica cat si in cabinet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *